Clement Harbinger Banes Blog

190.0K views | 6 min læsning

image

Voldsmonopolet


Menneskerettighederne er ikke til debat!Den absurde – og kriminelle – mentalitet, der har udviklet sig blandt politikere i verdens demokratier og da ikke mindst i Danmark – som kort fortalt går ud på, at hvis der kan skabes et flertal for en given lov, og hvis den vedtages, så skal den efterleves, håndhæves, og alle der undlader at rette sig efter den eller håndhæve den er følgelig lovbrydere, er et resultat af en fatal misforståelse af, hvad demokrati er.

I et demokrati har alle borgere en række umistelige rettigheder, som ingen kan fratage dem under nogen omstændigheder. Et vilkårligt stort flertal kan IKKE fratage et vilkårligt lille mindretal deres menneskerettigheder. Det mindretal, der rammes at et sådant lovgivningsmæssigt overgreb, er ikke juridisk forpliget til at rette sig efter en lov, der krænker dets rettigheder. Det har tværtimod enhver ret til at sætte sig op imod det, også med vold.

De seneste tiders indgreb i de personlige frihedsrettigheder og indvarslingen af endnu flere er ganske enkelt voldelige overgreb, ikke alene på vores forfatning, men på Menneskerettigheds-erklæringen, der er ligeså ufravigelig for et demokrati, som Det Nye Testamente er det for den kristne kirke.

Konklusionen er, at de politikere – og borgere – der støtter fortsatte indgreb i form af tvangsvaccinering, hvad enten denne skal finde sted ved fysisk tvang eller social og økonomisk tvang, er kriminelle, som vi har enhver ret til at fjerne og uskadeliggøre.

En anden form for tvang


Den uforgribelige Søren Pind skriver på sin FB-side, at han som ”liberal” naturligvis er imod tvangsvaccinering, ”MEN man plejer jo at sige, at grænsen for egen frihed går der, hvor man skader andre.
Og det at insistere på retten til at sprede en epidemisk smitte er vel at skade andre? At man derved ikke får standset en epidemi? …..men ikke at man feks. ikke 1) kunne modtage offentlige ydelser servicemæssigt (ingen pasning til børn feks) 2) havde adgang til givne offentlige arealer eller given offentlig vej 3) forhindrede private virksomheder at betinge adgang til virksomheden af et vaccinepas, såfremt man nægter at lade sig vaccinere. Det er ikke tvang. Men en konsekvens af ens eget valg. ”


Nu har jeg aldrig betragtet Søren Pind som liberal. Han er så fuldtonet totalitær som nogen i Folketinget. Han stod som justitsminister bag den retsstridge ”Respektpakke”, efter hvilken borgerne ikke længere har ret til at kritisere navngivene embedsmænd og i særdeleshed deres dårlige afgørelser og evt. krænkelser af borgerne. Han kan ikke have hørt særligt godt efter på jurastudiet. For de konsekvenser han beskriver af ”egne valg” er så klokkerent i strid med menneskerettighederne, at enhver elev i 9. klasse kan indse det. At belægge personer, der ikke deler Pinds synspunkter omkring den excessive brug af vacciner mod relativt ufarlige sygdomme med husarrest på ubestemt tid og i øvrigt udsætte dem for en ødelæggende diskriminering er i strid med Menneskerettighedserklæringens atikel 2, 3, 7, 9, 13, 22, og 23. Mht. artikel 7 :

Alle er lige for loven og har uden forskelsbehandling af nogen art lige ret til lovens beskyttelse. Alle har ret til lige beskyttelse mod enhver forskelsbehandling i strid mod denne erklæring og mod enhver tilskyndelse til en sådan forskelsbehandling. ”

gør Pind sig altså skyldig i en krænkelse, som potentielt er strafbar. Læg dertil, at der intet videnskabeligt bevis er ført for vaccinernes effektivitet ELLER uskadelighed.Søren Pind er en skamplet på Danmark.


Vis flere indlæg

image

Læs Danmarks forbudte bog

Læs min forbudte bog gratis her på hjemmesiden.

image

Køb bogen her på hjemmesiden

Køb bogen direkte her på hjemmesiden og spar penge.